Webanddesign Webdesign - Graphics - Internet Service
 
   
 

Home > Profiel

 
 

Webanddesign, wat doen wij?

Wij ontwerpen en maken professionele websites voor onze klanten. Onze webdesigners hebben een ruime ervaring in het ontwerpen en maken van websites met gebruik makend van de nieuwste technologieën. Onze kennis van Informatie en Communicatie Technologie (ICT) stelt ons in staat om complete diensten aan te bieden waaronder het maken van websites.

Maar ook het installeren van een intranet, het oplossen van computerproblemen (troubleshooting) of het installeren van hardware en software maakt deel uit van onze dienstverlening.

Onze klanten zijn voornamelijk ondernemers uit het Midden en kleinbedrijf, de detailhandel, kleine zelfstandigen, scholen, verenigingen en particulieren.

Content Management Systeem.

Voor het snel en eenvoudig bijwerken van uw website kunnen wij een CMS inrichten. Het bijwerken gebeurt online in een afgeschermd gedeelte of met een software programma die bij de klant thuis of in het bedrijf wordt geïnstalleerd. Dit CMS is ideaal voor nieuwspagina's of voor websites met snel wisselende informatie zoals bijvoorbeeld weblogs.

Grafisch werk.

Wij verzorgen al het grafische werk voor uw website zoals het ontwerpen van logo's en alle andere soorten afbeeldingen. Tevens maken wij in overleg digitale foto's op locatie om uw website een persoonlijke uitstraling te geven. De foto's kunnen in elk formaat geleverd worden.

E-commerce.

E-commerce en E-business, voor het online aanbieden van diensten of het verkopen van artikelen. Tegenwoordig is het voor de klant mogelijk om alles vanuit huis via het internet te kopen en te betalen. Wilt u dit uw klanten kunnen aanbieden door gebruik te maken van een online website, dan maken wij die voor u op maat, een complete winkel op het internet zodat u uw artikelen ook online kunt verkopen.

Webpakketten.

Om het u gemakkelijk te maken hebben we een aantal standaard websites samengesteld die u helpt om een keuze te maken. Voor een complete beschrijving kijkt u op de pagina Diensten

Domeinregistratie.

Webanddesign verzorgt op uw verzoek een eigen domein voor de particulier en bedrijf waarop de website geplaatst wordt indien u geen gebruik kunt maken van een eigen webserver. Deze website ondersteunt het gebruik van CGI-, PHP scripts,SQL database koppeling, FTP toegang, Frontpage extenties, ASP en nog veel meer. Wij adviseren gratis onze klanten welke internetprovider het best bij uw wensen past, afhankelijk van de mogelijkheden die uw website biedt en waarvoor de website gebruikt wordt.

 

 
 

Op de pagina Diensten beschrijven we een aantal webpakketten waaruit u kunt kiezen.
Met deze pakketten kunt u een eenvoudige tot een professionele website samenstellen.