Webanddesign Webdesign - Graphics - Internet Service
 
   
 

Home > Onderhoud

 
 

Domeinnaam controleren.

Via onze website kunnen particulieren en bedrijven een domeinnaam laten registreren en eventueel een webhosting pakket bestellen. Controleer hieronder of de naam die u wilt registreren nog vrij is:Is de gewenste domeinnaam nog vrij, dan kunt u deze eenvoudig zelf registreren en eventueel een webhostingpakket, inclusief domeinregistratie, bestellen. Lees hier verder. Uiteraard kunnen wij deze werkzaamheden ook gratis voor u uitvoeren indien u uw website door Webanddesign laat ontwikkelen.

 

Onderhoudscontracten.

Als extra service voor onze klanten bieden wij twee onderhoudscontracten aan. Bij de door ons gemaakte websites kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten voor het up-to-date houden van uw website, denk daarbij aan sterk van informatie wisselende websites of voor het maken, versturen en onderhouden van een nieuwsbrief. Dit onderhoudscontract is gebaseerd op een vast uurloon (x-aantal uren per maand op jaarbasis).

Voor een bestaande website kunt u een onderhoudscontract afsluiten. De tarieven die wij daarvoor in rekening brengen zijn afhankelijk van het soort website en de werkzaamheden die daarbij uitgevoerd moeten worden.

Het opstellen van deze onderhoudscontracten gebeurt in overleg met de klanten. Via ons support en ticket systeem kunt u uw wensen vrijblijvend kenbaar maken.

Netwerk en computerservice.

Webanddesign is uw partner bij automatiseringen en kunt u adviseren bij de aankoop en installatie van uw computer en netwerk systeem. Tevens kunt u onze specialisme gebruiken voor oplossingen bij computer, hard- en software problemen. Via onze contactpagina kunt u meer informatie vragen.

 
 

Op de pagina Diensten beschrijven we een aantal webpakketten waaruit u kunt kiezen.
Met deze pakketten kunt u een eenvoudige tot een professionele website samenstellen.