Webanddesign Webdesign - Graphics - Internet Service
 
   
 

Home > Diensten

 
 

Webpakketten.

Om het u gemakkelijk te maken adviseren we u een aantal website voorbeelden die u helpt om een keuze te maken. Met deze voorbeelden kunt u een eenvoudige tot een professionele website samenstellen. Via onze contactpagina kunt u uw vragen stellen of in het support-ticket systeem een offerte aanvragen.

Website op maat.

Voldoen onze kant en klare websites niet aan uw wensen dan kunt u in overleg met ons een website op maat samenstellen. Wij leveren daarvoor uitstekend maatwerk en bijna alles is mogelijk. Ook voor het opnieuw inrichten van een bestaande website of grafisch werk kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij brengen hiervoor redelijke tarieven - op aanvraag - in rekening.

Standaard website.

De standaard website heeft maximaal 5 webpagina's met een perfecte opmaak in uw eigen huiskleuren, inclusief een logo en menuknoppen waarmee naar de overige pagina's wordt genavigeerd. Het logo, de tekst en maximaal 6 afbeeldingen worden door de klant zelf aangeleverd of we gebruiken standaard grafische elementen. In overleg met de klant wordt de inhoud en lay-out bepaald.

Geavanceerde website.

Een geavanceerde website bestaat uit 8 webpagina's met dezelfde kenmerken als bij de standaard website. Als aanvulling wordt een uitgebreide reactieformulier gemaakt voor het contact met uw bezoekers en wordt uw website in overleg voorzien van een aantal graphics voor een perfecte uitstraling. Inclusief plaatsing (uploaden) en testen.

Professionele website.

Deze website bestaat uit 10 professioneel opgemaakte webpagina's met dezelfde kenmerken als onze websites Standaard en Geavanceerd. De website wordt in overleg voorzien van javascripts, bewegende menu's en een aantal graphics voor een professionele uitstraling. Inclusief plaatsing (uploaden), testen en het instellen van e-mail accounts.

Inrichten CMS of webshop.

Een E-commerce website of online shop bestaat uit een aantal pagina's inclusief de benodigde php scripts en systeem waarmee uw winkel of online shop werkt. Wij gebruiken daarbij uw eigen huiskleuren en logo's. Bij het ontwerpen van een winkel maken we gebruik van een softwarepakket zodat u de winkel, indien u dit wenst, zelf lokaal of online kunt bijhouden. De prijs voor deze website is exclusief de prijs voor de gebruikte software (eigendom opdrachtgever of bedrijf). Deze software is afhankelijk van de wensen van de klant, denk daarbij aan een koppeling met I-pay (extra kosten) voor creditcard betaling of IDEAL. Inclusief plaatsing (uploaden), testen en het instellen van e-mail accounts.

Weblog.

Weblogs zijn heel populair en het aantal neemt nog steeds toe. Uw weblog kunt u gratis onderbrengen bij de vele aanbieders van online weblogs waarbij veel reclame op uw pagina's wordt geplaatst. Webanddesign helpt u uw eigen weblog inclusief domeinnaam te realiseren zonder deze reclame en andere uitingen. Wij installeren en richten een complete Wordpress weblog in aan de hand van uw persoonlijke wensen eventueel aangevuld met add-ons die uw weblog een geweldige uitstraling geeft. Via onze contactpagina kunt u uw vragen stellen.

Installeren - implementeren - overzetten MySQL databases

Ook voor het opzetten van een SQL database die gekoppeld wordt aan uw website, kunt u gebruik maken van onze diensten.

 
 

Op de pagina Onderhoud vindt u informatie over onze Computer Service.