Webanddesign Webdesign - Graphics - Internet Service
 
   
 

Welkom bij Webanddesign.

Wij ontwerpen, maken, publiceren en onderhouden websites tegen lage en scherpe prijzen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze pagina's.

 
 

Domeinnaam controleren.

Via onze website kunnen particulieren en bedrijven een domeinnaam laten registreren en eventueel een webhosting pakket bestellen. Controleer hieronder of de naam die u wilt registreren nog vrij is:Is de gewenste domeinnaam nog vrij, dan kunt u deze eenvoudig zelf registreren en eventueel een webhostingpakket, inclusief domeinregistratie, bestellen. Lees hier verder. Uiteraard kunnen wij deze werkzaamheden ook gratis voor u uitvoeren indien u uw website door Webanddesign laat ontwikkelen.

 

Onze klanten.

Voor particulieren en bedrijven maken wij eenvoudige tot professionele websites met gebruik van de nieuwste technologieën. Onze klanten zijn onder andere ondernemers uit het Midden en Kleinbedrijf, de detailhandel, kleine zelfstandige, scholen, verenigingen en particulieren. Tevens kunnen wij bestaande website opschonen, bijwerken of opnieuw inrichten.

Website pakketten.

Wij bieden u een aantal standaard pakketten aan voor complete websites, van eenvoudig tot professioneel voor een redelijk bedrag. Tevens kunnen wij een Content Management Systeem inrichten zodat de klant zelf eenvoudig delen van de website kan bijwerken. Meer informatie over onze website pakketten vindt u op de pagina Diensten.

Inrichten weblog.

Voor particulieren richten wij een complete weblog in, inclusief domeinnaam registratie en het installeren en inrichten van Wordpress met aanvullende plugins afhankelijk van de wens van de opdrachtgever.

E-commerce - online webwinkel.

E-commerce en E-business en het online verkopen van artikelen in een webwinkel. Voor het online aanbieden van diensten of het verkopen van artikelen kunt u ook bij Webanddesign terecht. Voor onze klanten richten wij graag een webwinkel of online shop op maat in.

Heeft u nog vragen?

Op onze contactpagina kunt u ons contactformulier invullen. Wij hebben voor onze klanten en bezoekers van onze website ook een service en ticket systeem beschikbaar die u kunt gebruiken voor onder andere een offerte aanvraag.

 
 

Op de pagina Diensten beschrijven we een aantal webpakketten waaruit u kunt kiezen.
Met deze pakketten kunt u een eenvoudige tot een professionele website samenstellen.